basvanbusselbouwkundig teken-&adviesbureau
Er wordt achter gewerkt aan een vernieuwde site. De site kan verouderde informatie bevatten.
Het ontwerp zit in het detail
Een goed uitgewerkt plan komt het best tot zijn recht. Hierin kan Bas van Bussel u helpen. Vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Bas van Bussel biedt projectondersteuning in het gehele bouwproces. Delen of het gehele proces, van simpel tekenwerk tot assistentie en advies. Bas van Bussel heeft ervaring op het gebied van wonen, zorg(wonen) en scholen, én bezit kennis in gestelde wensen en eisen als toegankelijkheid, arbo-eisen en bouwbesluit.
&
Advies
Met de ervaring die Bas van Bussel opgedaan in verschillende onderdelen van het bouwproces in specifieke opdrachten kan hij U van advies dienen in met name in de zorgsector en bouwbesluit, maar ook in in andere onderdelen. Weet hij het niet, dan zoekt hij dit voor U uit.

- zorg
In de zorg kunnen verschillende extra eisen gesteld worden aan een gebouw. Eisen c.q. wensen als prikkelarm, voelbaarheid, toegankelijkheid, communicatie, levensloopbestendigheid zijn naast arbo-eisen zaken waar niet altijd een éénduidige uitspraak over is.

- bouwbesluit
Wat is het maximale dat uit het bouwbesluit te halen is? Wanneer kun je beter een veilig weg kiezen? Bas van Bussel kan hier in met U meedenken.

- Innovatief
Cradle to cradle, duurzaam bouwen, slimbouwen, conceptueel bouwen, passief, ecologisch en autarkisch wonen. Hierin ligt de interesse van Bas van Bussel. Het is ook steeds meer gevraagd door stijgende energieprijzen en uitputten van bouwstofbronnen. Naast dat Bas van Bussel hier zelf tijd insteekt om meer hierover te leren zal hij bij Uw project in deze thema's met extra interesse voor U in deze materie storten.